Advanteges kami

  • produk

    produk

    Produk ngaliwatan loba processess, grinding ati
  • macem

    macem

    Raray Topeng tilepan & ngeusian Mesin Packing
  • pangiriman

    pangiriman

    Anjeun tiasa narima produk dina 30 poé
  • palayanan

    palayanan

    Kualitas tos diobral sarta sanggeus-jualan jasa, kontak 24 jam, sadaya-cuaca kabuka

Diadegkeun dina 2008, WenZhou Ruirun mesin Co., Ltd. ieu lokasina di YunZhou Parabot Industrial, Feiyun Street, Ruian Kota, Zhejiang. Fokus dina industri mesin bungkusan pikeun leuwih ti 10 taun, Wenzhou Ruirun mesin diposisikan salaku perusahaan tinggi-tech husus di baseuh ngusap nyieun mesin, raray topeng mesin packing, packing machin otomatis tur non-anyaman kantong nyieun machine.Ruirun mesin salawasna tataman ka prinsip jalma-berorientasi jeung kajembaran. Nyerep bakat, ngagabungkeun antara canggih teknologi asing, managementmethod na perusahaan pangalaman, nyieun parusahaan urang tinggal kalapa, tur ngamekarkeun gancang sarta steadily.

Mitra kami


WhatsApp Online Chat!