Advanteges kita

  • Products

    Products

    Produk liwat akeh processess, mecah-ati
  • macem-macem

    macem-macem

    Rai Mask Tables & Isi Machine Packing
  • delivery

    delivery

    Sampeyan bisa nampa produk ing 30 dina
  • Service

    Service

    Quality wis sale lan sawise-sales service, contact 24 jam, kabeh-weather mbukak

Founded in 2008, Wenzhou Ruirun Machinery Co., Ltd. dumunung ing YunZhou Industrial Zone, Feiyun Street, Ruian City, Zhejiang. Ngarahke ing industri mesin packaging kanggo luwih saka 10 taun, Wenzhou Ruirun Machinery dipanggonke minangka perusahaan dhuwur-tech specialized ing udan ngilangke nggawe mesin, rai mask mesin packing, packing machin otomatis lan non-dirajut tas nggawe machine.Ruirun machinery tansah kataman kanggo prinsip wong-oriented lan ikhlas. Nresep talent, kanthi majeng teknologi manca, managementmethod lan perusahaan pengalaman, supaya perusahaan kita tetep competitive, lan ngembangaken kanthi cepet lan ajeg.

Partners


Tampilan Online Chat!